Sæsonmenuer på Café Dyrehøj
September, oktober, november & december
- Lakseroulade med røget laks, spinat og urtecrem
- Rejer med avokadocreme
- Coq au vin
- Svinemørbrad vendt med dijon og hasselnød
- Svampesauce
- Bagt peberfrugtsalat med rødløg og feta
- Årstidens kartofler
- Brød og smør
- Æblekage med kokosmarengs og lemoncurd
Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person
Aften i huset
515,00 kr. pr. person
Min. 12 kuverter
Maj, juni, juli & august
- Tunrilette
- Bruchetta med tomater og urter
- Kyllinge i citron-hvidvinssauce
- Grillet kalvemørbrad
- Aspargessalat og krydderurtedressing
- Små kartofler vendt med dild og smør
- Brød og smør
- Jordbær-Rabarbermousse med hvidbrownie og karamelknas
Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person
Aften i huset
515,00 kr. pr. person
Min. 12 kuverter
Januar, februar, marts & april
- Kyllingesalat med sprøde kyllingenet
- Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
- Braiseret svinekæber
- Glaseret okse culotte
- Lun knoldsalat med grønkål/hvidløgspesto
- Årstidens kartofler
- Brød og persillesmør
- Baileyfromage med kaffecrumble
Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person
Aften i huset
515,00 kr. pr. person
Min. 12 kuverter
Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.