Sæsonmenuer på Café Dyrehøj

September, oktober, november & december

  • Lakseroulade med røget laks, spinat og urtecrem
  • Rejer med avokadocreme
  • Coq au vin
  • Svinemørbrad vendt med dijon og hasselnød
  • Svampesauce
  • Bagt peberfrugtsalat med rødløg og feta
  • Årstidens kartofler
  • Brød og smør
  • Æblekage med kokosmarengs og lemoncurd

Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person

Aften i huset
515,00 kr. pr. person

Min. 12 kuverter

Maj, juni, juli & august

  • Tunrilette
  • Bruchetta med tomater og urter
  • Kyllinge i citron-hvidvinssauce
  • Grillet kalvemørbrad
  • Aspargessalat og krydderurtedressing
  • Små kartofler vendt med dild og smør
  • Brød og smør
  • Jordbær-Rabarbermousse med hvidbrownie og karamelknas

Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person

Aften i huset
515,00 kr. pr. person

Min. 12 kuverter

Januar, februar, marts & april

  • Kyllingesalat med sprøde kyllingenet
  • Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
  • Braiseret svinekæber
  • Glaseret okse culotte
  • Lun knoldsalat med grønkål/hvidløgspesto
  • Årstidens kartofler
  • Brød og persillesmør
  • Baileyfromage med kaffecrumble

Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person

Aften i huset
515,00 kr. pr. person

Min. 12 kuverter

Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.