Lækker julefrokost på Café dyrehøj eller som take away

Den traditionelle

  • Marineret julesild med appelsin og kanel
  • Røget ørred med purløgscreme og rejer
  • Dyrehøj’s julekyllingesylte med grov sennep og beder
  • Æbleflæsk
  • Tarteletter med kylling og svampe
  • Flæskesteg med sprød svær og brunede kartofler
  • Salat med kål, appelsin, druer og æbler
  • Ris a la mande med Karoline’s kirsebærsauce

250,00 kr. pr. person
inkl. rugbrød, brød, smør og fedt

Den utraditionelle

  • Cremet porresild med hvidløg
  • Vaffel med røget ørredrogn og pisket creme fraiche
  • Fennikelpølse med romescosauce og syltede agurker
  • Bruchetta med burrata, appelsin og parmesan
  • Skinkesteg med citrus, sennep og parmesan
  • Juleporchetta
  • Sprød kålsalat med pære og nødder
  • Bailey fromage med citronganache og nøddecrunch

275,00 kr. pr. person
inkl. rugbrød, brød, smør og fedt

Tilbehør

Æg med rejer og mayo
25,00 kr.

Pankofriteret fisk med remo og syltede tyttebær
59,00 kr.

2 x ost med kompot og sprødt
69,00 kr.

Brownie med bærmousse
55,00 kr.

Hvis arrangementet ønskes på selve Café Dyrehøj
105,00 kr. pr. person

I eget lokale på Dyrehøj Vingaard
145,00 pr. person

Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før afholdelse.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer