
Sæsonmenuer på Café Dyrehøj
Januar, februar, marts & april
- Kyllingesalat med sprøde kyllingenet
- Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
- Braiseret svinekæber
- Glaseret okse culotte
- Lun knoldsalat med grønkål/hvidløgspesto
- Årstidens kartofler
- Brød og persillesmør
- Baileyfromage med kaffecrumble
Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person
Aften i huset
515,00 kr. pr. person
Min. 12 kuverter
Maj, juni, juli & august
- Asparges med urtecreme og tomatsalsa
- Rødspættefilet med citrussalat og persille mayo
- Kyllingespyd med chili mayo
- Peberkrydret bavette
- Sommerkål med ærter og bærvinagrette
- Nye kartofler vendt med smør
- Flutes med rørtsmør
- Cheescake med rabarber og cookies bund, syltede jordbær/rabarber og brændt hvid chokolade
Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person
Aften i huset
515,00 kr. pr. person
Min. 12 kuverter
September, oktober, november & december
- Ørredecarpaccio med lime mayo og spinat
- Efterårssuppe med urter
- Fasanbryst med grønt og bacon
- Oksefilet med smør og hvidløg
- Pæresalat med parmesan
- Pommes hasselbach
- Skovsvampe sauce
- Valnøddebrød med rørt smør
- Skovbærbrownie med marengs
Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person
Aften i huset
515,00 kr. pr. person
Min. 12 kuverter
Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.