Sæsonmenuer på Café Dyrehøj

Januar, februar, marts & april

  • Kyllingesalat med sprøde kyllingenet
  • Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
  • Braiseret svinekæber
  • Glaseret okse culotte
  • Lun knoldsalat med grønkål/hvidløgspesto
  • Årstidens kartofler
  • Brød og persillesmør
  • Baileyfromage med kaffecrumble

Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person

Aften i huset
515,00 kr. pr. person

Min. 12 kuverter

Maj, juni, juli & august

  • Asparges med urtecreme og tomatsalsa
  • Rødspættefilet med citrussalat og persille mayo
  • Kyllingespyd med chili mayo
  • Peberkrydret bavette
  • Sommerkål med ærter og bærvinagrette
  • Nye kartofler vendt med smør
  • Flutes med rørtsmør
  • Cheescake med rabarber og cookies bund, syltede jordbær/rabarber og brændt hvid chokolade

Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person

Aften i huset
515,00 kr. pr. person

Min. 12 kuverter

September, oktober, november & december

  • Ørredecarpaccio med lime mayo og spinat
  • Efterårssuppe med urter
  • Fasanbryst med grønt og bacon
  • Oksefilet med smør og hvidløg
  • Pæresalat med parmesan
  • Pommes hasselbach
  • Skovsvampe sauce
  • Valnøddebrød med rørt smør
  • Skovbærbrownie med marengs

Frokost i huset, 4 timer
485,00 kr. pr. person

Aften i huset
515,00 kr. pr. person

Min. 12 kuverter

Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.