Sæsonmenuer som take away
maj, juni, juli & august
- Tunrilette
- Bruchetta med tomater og urter
- Kyllinge i citron-hvidvinssauce
- Grillet kalvemørbrad
- Aspargessalat og krydderurtedressing
- Små kartofler vendt med dild og smør
- Brød og smør
- Jordbær-Rabarbermousse med hvidbrownie og karamelknas
385,00 kr. pr. person, min 6 kuverter
Januar, februar, marts & april
- Jodskokkecreme, saltet torsk med ørredrogn og jordskokkechips
- Røget mørbrad, syltede svampe og aioli
- Sprængt oksecuvette med mild dijonsauce
- Kyllingeballotine
- Glaseret rødbeder med timian
- Årstidens kartofler
- Brød og smør
- Choko-karamel og passionsfrugt cheesecake
- 385,00 kr. pr. person, min 6 kuverter
September, oktober, november & december
- Lakseroulade med røget laks, spinat og urtecrem
- Rejer med avokadocreme
- Coq au vin
- Svinemørbrad vendt med dijon og hasselnød
- Svampesauce
- Bagt peberfrugtsalat med rødløg og feta
- Årstidens kartofler
- Brød og smør
- Æblekage med kokosmarengs og lemoncurd
385,00 kr. pr. person, min. 6 kuverter
Hvis I ønsker at sammensætte jeres helt egen menu, så kontakt os venligst på enten tlf. 26571766 eller mail thrysoe@ka-net.dk, så vi kan få en snak omkring lige den menu som passer jer og jeres ønsker.
Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.