Sæsonmenuer som take away

Januar, februar, marts & april

  • Kyllingesalat med sprød kyllingenet
  • Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
  • Braiseret svinekæber
  • Glaseret okse culotte
  • Lun knoldsalat med grønkål/hvidløgspesto
  • Årstidens kartofler
  • Brød og persillesmør
  • Baileyfromage med kaffecrumble
  • Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
  • Kr. 385,00 pr. person, min. 6 kuverter

Januar, februar, marts & april

 

maj, juni, juli & august

  • Asparges med urtecreme og tomatsalsa
  • Rødspættefilet med citrussalat og persille mayo
  • Kyllingespyd med chili mayo
  • Peberkrydret bavette
  • Sommerkål salat med ærter og bærvinaigrette
  • Nye kartofler med smør
  • flutes med rørt smør
  • Cheesecake med rabarber og cookies bund, syltede rabarber/jordbær og brændt hvidchokolade.

385,00 kr. pr. person, min 6 kuverter

September, oktober, november & december

  • Ørredcarpaccio med lime mayo og spinat.
  • Efterårssuppe med urter
  • Fasanbryst med grønt og bacon
  • Oksefilet med smør og hvidløg
  • Pæresalat med parmesan
  • Pommes hasselbach
  • Skovsvampe sauce
  • Valnøddebrød med pisket smør
  • Skovbær brownie med marengs og knas.

385,00 kr. pr. person, min. 6 kuverter

Hvis I ønsker at sammensætte jeres helt egen menu, så kontakt os venligst på enten tlf. 26571766 eller mail thrysoe@ka-net.dk, så vi kan få en snak omkring lige den menu som passer jer og jeres ønsker.

Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.

Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer