Sæsonmenuer som take away

maj, juni, juli & august

  • Tunrilette
  • Bruchetta med tomater og urter
  • Kyllinge i citron-hvidvinssauce
  • Grillet kalvemørbrad
  • Aspargessalat og krydderurtedressing
  • Små kartofler vendt med dild og smør
  • Brød og smør
  • Jordbær-Rabarbermousse med hvidbrownie og karamelknas

385,00 kr. pr. person, min 6 kuverter

Januar, februar, marts & april

  • Jodskokkecreme, saltet torsk med ørredrogn og jordskokkechips
  • Koldrøget mørbrad, syltede svampe og aioli
  • Sprængt oksecuvette med mild dijonsauce
  • Kyllingeballotine
  • Glaseret rødbeder med timian
  • Årstidens kartofler
  • Brød og smør
  • Choko-karamel og passionsfrugt cheesecake
  • 385,00 kr. pr. person, min 6 kuverter

September, oktober, november & december

  • Ostevaffel med røget laks og urtedressing
  • Rejer med avokadocreme
  • Coq au vin
  • Svinemørbrad vendt med dijon og hasselnød
  • Svampesauce
  • Bagt hakkaido med feta
  • Årstidens kartofler
  • Brød og smør
  • Æblekage med kokosmarengs og lemoncurd

385,00 kr. pr. person, min. 6 kuverter

Hvis I ønsker at sammensætte jeres helt egen menu, så kontakt os venligst på enten tlf. 26571766 eller mail thrysoe@ka-net.dk, så vi kan få en snak omkring lige den menu som passer jer og jeres ønsker.

Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.

Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer