Sæsonmenuer som take away
Januar, februar, marts & april
- Kyllingesalat med sprød kyllingenet
- Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
- Braiseret svinekæber
- Glaseret okse culotte
- Lun knoldsalat med grønkål/hvidløgspesto
- Årstidens kartofler
- Brød og persillesmør
- Baileyfromage med kaffecrumble
- Røget torskerogn med syltede tyttebær og citronmayo
- Kr. 385,00 pr. person, min. 6 kuverter
Januar, februar, marts & april
maj, juni, juli & august
- Asparges med urtecreme og tomatsalsa
- Rødspættefilet med citrussalat og persille mayo
- Kyllingespyd med chili mayo
- Peberkrydret bavette
- Sommerkål salat med ærter og bærvinaigrette
- Nye kartofler med smør
- flutes med rørt smør
- Cheesecake med rabarber og cookies bund, syltede rabarber/jordbær og brændt hvidchokolade.
385,00 kr. pr. person, min 6 kuverter
September, oktober, november & december
- Ørredcarpaccio med lime mayo og spinat.
- Efterårssuppe med urter
- Fasanbryst med grønt og bacon
- Oksefilet med smør og hvidløg
- Pæresalat med parmesan
- Pommes hasselbach
- Skovsvampe sauce
- Valnøddebrød med pisket smør
- Skovbær brownie med marengs og knas.
385,00 kr. pr. person, min. 6 kuverter
Hvis I ønsker at sammensætte jeres helt egen menu, så kontakt os venligst på enten tlf. 26571766 eller mail thrysoe@ka-net.dk, så vi kan få en snak omkring lige den menu som passer jer og jeres ønsker.
Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 hverdage før.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.