NYHED FORÅR 2024 : SYNG OG DANS med musiker Heine, og skøn frokost med sprød vin
Mandag – torsdag, fra 1 – 120 personer:
- 3 store luksus smørrebrød
- 2 smagninger af vin – isvand
- Underholdning i ca. 1 time med Heine
- Kaffe/te og likør – lidt sødt
Pris pr. person 365,00 kr.
Anden musiker kan forekomme hvis der skulle være fuldt booket.
Tilbud 2024
Busudflugt ved min. 20 personer, mandag – fredag
Dampet ørred med urtedressing, brød og smør.
Sprængt oksecuvette med saltbagte kartofler, salat og dijonsauce.
220,00 kr. pr. person
Incl. 2 smagninger af Dyrehøj Vingaards hvidvin og rosévin – Rundvisning – besøg i vinbutikken og galleri – kaffe/te og likør
365,00 kr. pr. person
1 varm ret – 2 smagninger af Dyrehøj Vingaards hvidvin og rosévin – Rundvisning – besøg i vinbutikken og galleri – kaffe/te og likør
295,00 kr. pr. person
Special tilbud 2024
Busudflugt ved min 40 personer, mandag – fredag
Sammensæt din egen menu, vælg forret/hovedret eller hovedret/dessert.
235,00 kr. pr. person
Hvis der vælges 3 retter, tillæg 70,00 kr. pr. person
Forretter
- 2 stk. tarteletter med høns i asparges
- Rejecocktail med brød og smør
- Ørred med crudite af grønt, urtedressing, brød og smør
Hovedretter
- Gammeldags oksesteg med glaseret løg, kartofler og oksesky
- Flæskesteg med kartofler, rødkål og brun sovs
- Krebinetter med stuvet ærter/gulerødder og kartofler
Desserter
- Citronfromage
- Sæsonens trifli
- Gammeldags æblekage
Tilkøb
- 2 vinsmagning, 100 kr. pr. person
- 1 øl-vand-glasvin, 65 kr. pr. person
- Rundvisning Bustur, 70 kr. pr. person
- Kaffe, 25 kr. pr. person
- Kaffe og lagkage, 65 kr. pr. person
- Kirsebærlikør, 35 kr. pr. person
- Kaffe og lagkage uden spisning, 125 kr. pr. person
Julearrangement
1. november – 22. december 2024
Rundvisning – lækker 2 retters frokost – 2 smagninger af vin
- Ankomst kl. 10.30 med rundvisning i ca. 1 time
- Frokost bestående af 2 retter med 2 smagninger af vin
- Graved ørred med dilddressing – brød og smør
- Flæskesteg med alt det bedste
375,00 kr. pr. person
ELLER
- 1 times rundvisning
- Julebuffet bestående af
- Marinerede sild, æg og karrydressing, hønsesalat, fiskefilet med remoulade og citron, glaseret skinke, brun kartofler, julemedister, stuvet grønlang kål, 2 oste med frugt og ris a la mande med kirsebærsauce.
- 2 smagning og kirsebærlikør
425,00 kr. pr. person
Tilkøb
- Ris a la mande, 65,00 kr. pr. person
- Kirsebærlikør, 35,00 kr. pr. person
- Kaffe/te, 25,00 kr. pr. person
- Kaffe/te/lagkage, 65,00 kr. pr. person
- Gløgg og æbleskiver uden spisning, 145,00 kr. pr. person
Man kan også starte med frokostdelen og så tag rundvisning efterfølgende. Tider kan vi altid snakke om.
Bestilling modtages på tlf. 26 57 17 66 eller på mail: thrysoe@ka-net.dk, senest 5 dage før.
Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.
Gode parkeringsforhold til busser og handicaptoilet – alt ved jorden.