Gourmet middag samt vine fra Dyrehøj Vingårds nye årgang 2023.
5 retter med vine
Kr. 995,-
Menuen for aftenen:
🥂 Velkomstsnacks: 2 delikate snacks serveret med et glas perlende Bobler Monarch.
🥦 Forret: En lækker blomkålssymfoni, elegant kombineret med sprød parmaskinke, serveret med en frisk Souvignir Gris.
🥩 Mellemret: Letrøget kalvecarpaccio ledsaget af sprød salat, syltede bær og urteolie, komplementeret af den smagfulde Rød Cantor.
🐟 Hovedret: Mør og saftig havtaske, serveret med en forfriskende citrussauce og urter, parret med en delikat Solaris Reserve.
🧀 Predessert: Den eksklusive Blå Kobberhøj og Iberico, akkompagneret af blommer og rødbedeknækbrød, serveret med den elegante Solaris Prestige.
🍏 Dessert: En uimodståelig æblekaramel dessert, perfekt afrundet med et glas fyldig Solaris Port.