Fra chilli til safran

Fra chilli til safran

Madglæde gennem generationer

Siden 2018 har jeg, Tina Thrysøe, forpagtet Café’en på Dyrehøj Vingaard, men min lille virksomhed startede tilbage i 2006, hvor jeg begyndte at lave mad til fester hos folk privat og i forsamlingshuse/selskabslokaler, samt byfest. Det var med hjælp fra venner og familie, især min mor hjalp meget til, og vi blev stort set booket hver weekend.

Men det tog om sig, og resten er en historie om at Tom, ejeren af Dyrehøj Vingaard, lavede køkken til os i løbet af 6 uger, så der kunne drives café/selskabslokale.

Vi startede op i Pinsen 2018, hvor min datter Karoline blev ansat som køkkenchef.  Karoline er uddannet kok og tjener, og ud fra hendes erfaring i branchen, sammensætter hun menukortet med inspiration fra hvad der er i sæson, og holder øje med, hvad der sker ude i verden og bliver inspireret af dette. Karoline kigger også på hvad mormor har lavet gennem tiderne. Hun laver blandt andet verdens bedste æbleflæsk, og ingen slår hendes æblegrød, så det kan vi også tviste og bruge på menuen. Mormor er ikke bare inspirationskilde, hun er også stadig med på sidelinjen.

Vores mad er lavet fra bunden, og er noget vi sætter stor pris på. Vi prøver, så vidt muligt, at handle med lokale leverandører, og får tit rabarber og andre grøntsager fra naboer og venner.

Vores frokost serveres i hyggelige lokaler og når vejret tillader det, tilbyder vi det på vores skønne terrasse, som vender ud mod de flotte vinmarker. Selskaber på Café Dyrehøj har mange muligheder for lokaler, da vi både byder på stor festsal, samt lokaler på både 1. sal og stuehus til mindre arrangementer.

Røsnæs byder på flot natur og vores gæster er altid velkommen til at gå en tur i vinmarkerne, eller tage på cykeltur på en af de mange ruter på Røsnæs. De skønne omgivelser er i nærheden af en golfbane, nok en af Danmarks flotteste Bed & Berakfast ca. 2 km fra os, samt hotel 5 km væk. Om sommeren tilbyder vi flere forskellige arrangementer, gerne med musik, så der kan danses på terrassen.

Jeg selv var lærer på fuld tid, de første par år af vores tid her på Dyrehøj. Men med flere gæster, selskaber og møder, er jeg nu her på fuld tid med al den daglige drift, kommunikation med gæster og virksomheder, og at servicere vores gæster. Udover Karoline som køkkenchef, har vi 2 kokke, Martin og Søren, samt flere timeansatte tjenere/opvaskere og vores allesammens Mormor.

Vi vil glæde os til at se jer her på Café Dyrehøj

Vi samler på glade kunder

Super kombi med en gåtur i det skønne Røsnæs. Lækker menu med høj kvalitet. Fin betjening.

Charlotte Ostenfeld Scheel

Super hyggeligt,  dejlig mad og vin.

Lars Vedel Kristiansen

Utrolig hyggeligt sted, sødt og smilende personale. En smagsoplevelse for ganen og en fryd for øjet.

Helle Riber

Super lækker mad til reception i anledning af mit jubilæum. Alt spillede bare.

Janne Lindgaard

Privat selskab… lækker mad fik vi. Dejlige vine fra Dyrehøj Vingaard.

Liv Anita Christensen

Hygge og rolig omgivelser. Dejlig mad, virkelig kredset for detaljen.

Liselotte Zachariassen

Super hyggeligt i deres gårdhave og en meget imødekommende betjening. Lækre oliven og saltmandler til den skønne kolde hvidvin. Kan bestemt anbefale stedet.

Trine Aulkjær
Tak Tina, fra alle 27 gæster for dejlig tapas og lækker frugttærte.
Jette Petersen